Valva Tubeless TR412

Prema Gmbh

Valve Tubeless TR412

More details

0.75 lei

Cantitatea minima comandata pt acest produs trebuie sa fie egala sau mai mare de 20 bucati.

Bucati/Cutie100

Supape de cauciuc TR asamblare pas cu pas

Supapele de cauciuc TR sunt foarte importante atunci când înlocuiți anvelopele sau jantele / jantele auto. Pentru a garanta siguranța în timpul deplasării, merită să știți că supapele de cauciuc TR trebuie înlocuite de fiecare dată când înlocuiesc anvelopele sau roțile / jantele. Este bine să instalați nu numai rapid, ci și corect. În instrucțiunile scurte vom arăta pas cu pas cum se montează corect supapa TR.

 

Siguranța în timp ce conduceți

Supapele de cauciuc TR trebuie înlocuite cu fiecare schimbare a pneului, deoarece supapele de cauciuc TR sunt supuse uzurii. Acest lucru se datorează faptului că cauciucul este principala materie primă folosită la fabricarea valvei TR. În timp, cauciucul slăbește. Ozonul și alți factori atmosferici slăbesc duritatea cauciucului. Următorii factori au, de asemenea, un impact negativ: temperatura ambientală și temperatura generată în timp ce conduceți chiar până la 160 ° C. Acești factori afectează puternic duritatea cauciucului.

Alți factori care afectează negativ supapa TR sunt, de asemenea, sarea rutieră, nisipul, apa, murdăria, viteza de deplasare și forțele centrifuge care provoacă sarcini mari.

Supapa de cauciuc TR, expusă factorilor adverse, își păstrează proprietățile timp de 6 luni din momentul în care este montată pe janta / janta mașinii.

O supapă TR deteriorată poate cauza pierderea presiunii în anvelope și, în consecință, pierderea controlului vehiculului în timpul conducerii. De aceea este extrem de important să înlocuim supapele TR de fiecare dată când schimbăm roți sau anvelope.

Cum se montează corect supapa de cauciuc TR?

Supapa de cauciuc TR trebuie selectată în funcție de dimensiunea orificiului de pe marginea / janta mașinii.

 

Lungimea valvei de cauciuc TR este foarte importantă. Tulpina supapei TR nu trebuie să iasă dincolo de flanșa jantei / jantei auto.

 

Janta / roata mașinii trebuie să fie curată și uscată, așa că înainte de instalarea supapei de cauciuc TR, curățați murdăria și praful de orificiul în care va fi așezată supapa de cauciuc TR.

 

Înainte de a instala robinetul de cauciuc TR, deșurubați capacul și deșurubați inserția robinetului. Pentru a evita deteriorarea supapei după curățarea scaunului, ungeți robinetul de cauciuc TR cu pasta de asamblare sau un stick specializat REMAXX FLUID.

 

Supapa de cauciuc TR trebuie trecută prin orificiul de ședere, iar apoi robinetul TR trebuie tras cu pârghia la robineți. 

 

După instalarea supapei de cauciuc TR, verificați dacă robinetul este montat corect și nu este deteriorat.

 

Foarte important:

Presiunea maximă pentru supapele de cauciuc TR este de 4.5 bar. Viteza maximă este de 210 km / h. Pentru viteze mai mari de 210 km / h, se recomandă utilizarea robinetelor metalice înșurubate în jante din două piese.

Produse vizualizate

Product successfully added to the product comparison!